Iarna soseste la scoala de soferi Iasi AUTO EMA cu preturi promotionale! Puteti incepe scoala de soferi pe autoturism Daewoo Matiz cu doar 650 RON, autoturism Opel Corsa, Skoda Fabia sau Dacia Logan cu doar 850 RON, sau pe autoturism Dacia Sandero cu doar 900 RON. Cititi mai multe in oferta detaliata a scolii de soferi AUTOEMA Iasi.

Scoala de soferi Iasi AUTO EMA, isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu un personal calificat, ce asigura acestora un nivel ridicat de instruire teoretica si practica.

Scoala de soferi AUTO EMA Iasi are personalul atent selectionat si supus periodic testarilor, pentru a ne asigura ca intotdeauna cursantii nostri primesc cel mai inalt nivel de pregatire. Stim ca timpul este foarte pretios pentru dumneavoastra. De asemeni stim si faptul ca timpul inseamna bani. Scoala noastra de soferi respecta acest lucru, oferind cursantilor conditii optime de pregatire, ce asigura obtinerea din prima a ravnitului permis de conducere.

In acest sens, pentru obtinerea permisului de conducere, scoala de soferi AUTO EMA Iasi pune la dispozitia cursantilor sai urmatoarele:

1) Fisa medicala de la o unitate avizata de Politia Rutiera

Pentru obtinerea fisei medicale trebuie efectuate o serie de examene medicale(Medicina Interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie, ORL) ale caror rezultate vor fi inscrise pe o fisa centralizatoare.

Pentru a facilita procedura si pentru a reduce timpul pierdut, va recomandam sa mergeti la o clinica ce dispune de toate cabinetele necesare, precum sunt cele din cadrul "CABINETELE MEDICALE INDIVIDUALE SI DE PRACTICA INDIVIDUALA GRUPATE NICOLINA" (Iasi,700613, Hatman Sendrea 2, TEL: 0232-251725, 0332-808707).

Cabinetele se afla plasate langa Spitalul de Recuperare Iasi, vis-a-vis de LIDL imediat inainte de intrarea in cartierul Alex. cel Bun si puteti ajunge acolo cu autobuzele 28,44 si 121.

Preturile practicate de scoala de soferi AUTO EMA Iasi sunt accesibile tuturor, indiferent de varsta. Preturile scolii de soferi AUTO EMA Iasi incep de la doar 2000 RON.

Pentru a obtine permisul de conducere aveti de urmat doar trei pasi:

1. sa completati la secretariatul scolii o cerere- tip: se completeaza si se obtine gratuit, de la scoala;
2. sa achitati taxa de scolarizare;
3. sa urmati planul de invatamant.

Scoala de soferi AUTO EMA Iasi vine in ajutorul dumneavoastra in aceste vremuri de criza. Prin sistemul de plata in rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere, ofertele lunare oferite si prin faptul ca puteti opta pentru serviciul oferit de scoala de soferi AUTO EMA Iasi ce presupune inceperea cursurilor practice, din fata casei dumneavoastra sau a locului de munca.