Scoala de soferi Iasi AUTO EMA, isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu un personal calificat, ce asigura acestora un nivel ridicat de instruire teoretica si practica.

Scoala de soferi AUTO EMA Iasi are personalul atent selectionat si supus periodic testarilor, pentru a ne asigura ca intotdeauna cursantii nostri primesc cel mai inalt nivel de pregatire. Stim ca timpul este foarte pretios pentru dumneavoastra. De asemeni stim si faptul ca timpul inseamna bani. Scoala noastra de soferi respecta acest lucru, oferind cursantilor conditii optime de pregatire, ce asigura obtinerea din prima a ravnitului permis de conducere.

In acest sens, pentru obtinerea permisului de conducere, scoala de soferi AUTO EMA Iasi pune la dispozitia cursantilor sai urmatoarele:


- o sala moderna de curs;
- calculatoare pentru sustinerea examenelor;
- materiale didactice;
- un parc auto diversificat, format din masini precum SEAT ARONA, SEAT IBIZA, VOLKSWAGEN UP, SKODA FABIA, DAEWOO MATIZ, DACIA SANDERO, VOLKSWAGEN POLO, SEAT AROSA , HYUNDAI I20, HYUNDAI ACCENT, VOLKSWAGEN GOLF, BMW Seria 3, SEAT TOLEDO.

Scoala de soferi AUTO EMA Iasi asigura instruirea atat teoretica cat si cea practica de catre profesori, instructori, ingineri si medici specializati in problematica rutiera si sunt autorizati de catre Ministerul Transporturilor.